Drama Lessons

Year 1

Monday 3:30 - 4:15pm (45 mins)

Year 2

Wednesday 3:30 - 4:15pm (45 mins)

Year 3

Tuesday 3:30 - 4:30pm (1 hour)

Year 4

Tuesday 4:45 - 5:45pm (1 hour)

Year 5

Monday 4:30 - 5:30pm (1 hour)

Year 6

Wednesday 4:30 - 5:45pm (1 hour 15 mins)

Year 7

Wednesday 6 - 7:15pm (1 hour 15 mins)

Year 8 & 9

Monday 5:45 - 7pm (1 hour 15 mins)

Yr 10/11

Tuesday  6:00 -7:15pm (1 hour 15 mins) 

Year 12 plus

Tuesday 6:45 - 8pm (1 hour 15 mins)

All classes run for 3 hours (please note new timings)

Junior (Year 3 – 5)

Saturday 9:45am - 12:45pm

Intermediate (Year 6 – 8)

Saturday 10:45am - 1:45pm

Senior (Year 9 plus)

Saturday 9:45am - 12:45pm

Dance Audition Technique

Wednesday 6:15 - 7:30 Bi-Weekly (Miss Durrant)
Check dates and full details here